Auto lease maatschappij Ros

Een leuke, door ons zeer gewaardeerde klant waar wij het een en ander aan design voor d ewebsite gedaan hebben is Rosfinance.nl. Ros finance is gespecialiseerd in zowel Financial (zakelijke) lease als Private (privé) lease van auto’s. Het is een familiebedrijf wat opgericht is in de beginjaren 90. Dat het een familiebedrijf is voel je heden ten dage nog steeds aan alle kanten. Als je binnenkomt bij rosfinance wordt je als een vorst of vorstin ontvangen. Het is letterlijk thuis komen. De klant is koning.

Auto middels Zakelijke lease of Auto Private lease

Als u twijfelt wat nu precies het beste voor u is: Het zakelijk leasen van uw auto ( Financial lease optie) of het Privé leasen van uw auto, dan helpt Ros u direct en handig op weg. Middels een persoonlijk gesprek worden eenvoudigweg de mogelijkheden besproken. Ook is het zaak dat er naar uw financiële situatie gekeken wordt alvorens er een voorstel gedaan wordt. Het is namelijk ook voor de lease maatschappij zaak dat de betalingen gewoon op maandbasis netjes gedaan worden, zonder dat de klant (die op dat moment nog koning is) in financiële problemen terecht komt.

Wij doen al jaren zalen met Ros finance en kijken er naar uit om in de nabije toekomst en in de verre toekemst gewoonweg zaken te blijven doen!