Stayhealthy.nl

We hebben onze website laten maken door Flitsend-webdesign: https://stayhealthy.nl/. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat. We wilden graag een blog platform hebben waarbij grafische uitingen goed tot hun recht zouden komen en een CMS die makkelijk te bedienen is, zodat we zelf op een eenvoudige manier blog teksten kunnen toevoegen.

Al het bovenstaande is prima voor elkaar gebokst door flitsend-webdesign. Het is niet alleen netjes gedaan, maar ook supersnel. Vandaar de naam Flitsen waarschijnlijk. Buiten dat zijn wij zeer tevreden over de manier waarop Flitsend omgaat met haar klanten. Zodra wij vragen en of opmerkingen hebben staan zij ons direct te woord, zonder dat er een factuur de deur uitgaat. Het uurtje factuurtje principe, waar de grotere bedrijven wel een handje van hebben. Niet dat Flitsend webdesign klein is, maar ze geven je in ieder geval niet het gevoel dat je een nummer bent en dat doet ons al deugd. Je voelt je als klant belangrijk en dat is voor ons dan weer belangrijk.

We zijn slechts een website platform en geen multinational. Prijstechnisch is Flitsend webdesign ook erg flexibel naar ons toe geweest. Ze hebben aangegeven met ons mee te willen groeien. De volle pond berekenen vanaf scratch is niet te doen. En daar houden zij zich netjes aan.